۱۳۹۲ فروردین ۱۲, دوشنبه

سیزدهم فروردین ماه نود و دو


توقف پخش کانال  persian film2

سوتی دوباره در صدا سیما
زاون قوکاسیان: «پایتخت» دست دلقک‌های نوروزی را از تلویزیون برید
تفکیک جنسیتی در صدا و سیما رسمیت یافت
متوقف شدن پخش شبکه FACE1

توقف پخش کانال  persian film2 


 از امروز به دلیل عدم پرداخت حق ایر تایم کانال پرشین فیلم ۲ این کانال در ترانسپاندر ۱۱۰۵۴ هاتبرد قطع شد .
سوتی دوباره در صدا سیما

 
 در بازی استقلال- سپاهان بود که نمایشگر تلویزیون به پخش اسامی بازیکنان دو تیم نمود که در آن سید مهدی رحتمی را به صورت “سید محتی رحمتی” نوشته بود. این یعنی فاجعه در رسانه ملی و پخش یک بازی حساس که سرتاسر دنیا دارند مستقیم تماشا میکنند. باید بهشون بگیم مجید جان دلبندم محتی را به اینصورت می نویسند “مهدی”……فردوسی پور هم گفت نوشتند مجتبی ، بنده خدا از بس هول شده بود ، سوتی را لاپوشانی کرد.
زاون قوکاسیان: «پایتخت» دست دلقک‌های نوروزی را از تلویزیون برید
 

به گزارش ایمنا، با بیان این مطلب افزود: در میان آشفته بازار سریال‌های مناسبتی، مجموعه‌ای «پایتخت۲» مانند گلی در شور زار می‌ماند. این اثر ویژگی‌ها و محاسن بسیاری را در خود جای داده که از میان آن‌ها می‌توان به ساختار و استفاده از بازیگرانی که به معنای واقعی بازیگر هستند اشاره کرد. هنرمندانی که مانند بسیاری دیگر از افراد، که خود را طناز می‌دانند و مرتب در سریال‌ها و فیلم‌های ویدویی و سینمایی به اصلاح طنز دیده می‌شوند شومن و دلقک نیستند و گویی دستی قدرتمند که توان بریدن و بی‌ریشه کردن این گونه طنزها و شومن‌ها را از تلویزیون دارد، وارد عرصه شده است.
وی با اشاره به ویژگی‌های آخرین ساخته «سیروس مقدم»، اضافه کرد: مجموعه‌ی «پایتخت۲» از چهره‌هایی که مانند علف همه جا رویده‌اند و خنده‌های احمقانه برای مخاطبان سطحی به همراه دارند دوری کرده است. بازیگران سریال «پایتخت ۲» بازی کمدی را به خوبی می‌شناسند و هر یک آن‌ها شخصیتی را خلق کرده‌اند.
این منتقد ادامه داد: جالب این است که «سیروس مقدم» کار را به شدت جدی گرفته، چراکه عموم فیلم‌های تلویزیونی بسیار سطحی هستند اما این اثر با یک موضوع کامل و پر مایه رویکردی به سینمای کلاسیک دارد و بازی «علیرضا خمسه» و «محسن تنابنده» و حتی بازیگران فرعی در من امیدواری به وجود آورد.
قوکاسیان به تلاش رسانه‌های بیگانه برای جذب مخاطب اشاره کرد و گفت: در این شرایط که ماهواره‌ها با فرمول‌های خیانت و عشق‌های ممنوع، ذهن مخاطب را به خود جذب کرده‌اند تماشای آثار جذاب و سالمی مانند پایتخت می‌تواند مخاطب را پای شبکه‌های داخلی کشاند. وی توضیح داد: صحبت رسانه‌ها درباره این دست از سریال‌های نادر که کیفیت مناسبی دارند ضروری است چراکه می‌بایست توجه مخاطب را به آن‌ها جلب کرد تا استقبال بیشتر شود و سطح سلیقه افراد بالا رود و در ادامه باز هم شاهد آثار با کیفیت باشیم. به گفته این منتقد خمسه می‌توانست بیشتر از این‌ها نمک بریزد و مردم را بخنداند اما کارگردان و نویسنده با درایت به این سمت نرفته‌اند و تنها بازی یک بازیگر دیده نمی‌شود. در واقع همه بازیگران طنازی می‌کنند و قدرت خنداندن مخاطب را دارند.
قوکاسیان با بیان اینکه بازیگران حرکات اضافی ندارند، افزود: فکر می‌کردم حالا که اجازه نمی‌دهند خانم معتمدآریا در تلویزیون بازی کند آیا کسی می‌تواند به خوبی او نقش‌های طنز را برعهده گیرد که خوشبختانه، «ریما رامین‌فر» توانسته بسیار حرفه‌ای در نقش‌های طنز ظاهر شود. محسن تنابنده هم همیشه خوب بوده و هیچگاه کار ضعیفی از او ندیدم هرچند در نوشتن سریال طنز توانایی ویژه‌ای دارد. دکوپاژ و تصویربرداری نیز به خوبی صورت گرفته‌ و عوامل برای همه صحنه‌ها تلاش کردند.
وی در پایان صحبت‌هایش گفت: امیدورام شاهد سریال‌های با کیفیت در تلویزیون باشیم و از دست مجموعه‌ها و برنامه‌های که توهین به مخاطب محسوب می‌شوند، نجات یابیم.

تفکیک جنسیتی در صدا و سیما رسمیت یافت

 تذکرات درباره نوع برخورد مجریان و مهمانان زن و مرد در برنامه‌های زنده تلویزیونی، موجب شد تا از آخرین ماه‌های سال ۹۱، شایعه «ابلاغ قانون تفکیک جنسیتی در برنامه‌های تلویزیونی» قوت بگیرد و سپس طرح این قانون رسانه‌ای شد. در ادامه، در برخی برنامه‌ها ردپایی از این تفکیک دیده شد تا برنامه «سین مثل سریال» نوروز ۹۲ که به عینه می‌توان تفکیک مجریان و بازیگران زن و مرد را دید چنانکه مجری مرد با مهمان مرد این برنامه صحبت می‌کند و مجری زن با مهمان زن.
در این که قواعد تلویزیون می‌تواند در کشور ما بومی باشد، شکی نیست اما آیا کسی هست که نسبت به شخصیت و باورهای اخلاقی و عرفی مجریان و هنرمندان فعال در عرصه‌های مختلف هنری و رسانه‌ای شک داشته باشد؟ آیا هیچ مجری مردی تاکنون در سیما حرمت یک مهمان زن را زیر سئوال برده؟ آیا اصولا «حفظ حرمت‌ها» با «رعایت مساله محرم و نامحرم میان مجریان و میهمانان» در کارهای نمایشی برابر است؟ و آیا این دست تفکیک‌ها که بیشتر به بدعت می‌ماند (آن هم بعد از سالها که از پیروزی انقلاب اسلامی زمان می‌گذرد) از منطق جامعه‌شناسانه و روانشناسانه درستی بهره می‌گیرند؟
البته به نظر می‌رسد این طرح در مرحله آزمایشی خود باشد اما به واقع باید گفت اگر قرار باشد اینگونه تصمیم‌گیری در سایر کارهای نمایشی نیز در نظر گرفته شود، دیگر نمی‌توان به باورپذیری سریال‌ها و سایر برنامه‌هایی که قرار است برشی از جامعه باشند، امیدوار بود.
متوقف شدن پخش شبکه FACE1
 

بدینوسیله به اطلاع بینندگان عزیز می‌رسانیم شبکه فیس ۱ در حال حاضر به علت تغییر جهت فرکانس روی‌هات برد برای مدتی‌ قطع می‌باشد ، اما شما هنوز میتوانید از یورو برد ۹ این شبکه را تماشا کنید .
از امروز که شبکه فیس ۱ روی هاتبرد قطع شده ، برنامه ها را دوباره تکرار خواهند کرد و ویژه برنامه نوروزی هم از قسمت اول دوباره تکرار خواهد شد .

هیچ نظری موجود نیست: