۱۳۹۲ اردیبهشت ۷, شنبه

ششم اردیبهشت ماه نود و دو

مدیر جدید شبکه بی بی سی منصوب شد
علیخانی بهترین مجری برنامه‌های نوروزی تلویزیون
خداحافظی رادیو با یک برنامه ۲۸ ساله “جمعه ایرانی
سریال “مدرسه شبانه روزی” از شنبه ساعت ۱۱ شب در روبیکس
داوران جشنواره کن برای اعطای نخل طلا معرفی شدند
سریال‌هایی که ماه رمضان امسال از تلویزیون می‌بینید

مدیر جدید شبکه بی بی سی منصوب شد
_67180972_dannycohen
به گزارش شبکه بی بی سی مدیر جدید این شبکه آقای danny cohen می باشد . مدیر سابق این شبکه roger mosey بود که از سال ۲۰۰۷ کار خودش را در این شبکه آغاز کرده بود و مدیریت بحرانی را در این سال ها داشت.
علیخانی بهترین مجری برنامه‌های نوروزی تلویزیون


مراسم تجلیل از برنامه‌سازان برتر تلویزیون در نوروز ۹۲ بعد از ظهر امروز -۴ اردیبهشت- در ساختمان شهید آوینی سازمان صداوسیما برگزار شد.
در این مراسم از سازندگان مجموعه پایتخت ۲ و آب پریا به عنوان مجموعه‌های برتر سیما تجلیل شد. همچنین احسان علیخانی به عنوان بهترین مجری برنامه‌های نوروز ۹۲ انتخاب شد.
کلاه‌قرمزی ۹۲ و برنامه فیتیله‌ای‌ها نیز به عنوان بهترین برنامه‌های ویژه کودک در نوروز ۹۲ شناخته شدند. عوامل سازنده مسابقه تلویزیونی کلید نیز به همراه عوامل برنامه خط مقدم هنر ویژه راهیان نور قدردانی شدند.
خداحافظی رادیو با یک برنامه ۲۸ ساله “جمعه ایرانی
 http://emroozna12.tk/wp-content/uploads/2013/04/images2.jpg
سعید توکل سردبیر و تهیه‌کننده برنامه “جمعه ایرانی” از توقف ساخت این برنامه که بیش از دو دهه است از رادیو ایران پخش می‌شود خبر داد و دلیل آن را هم ایرادهایی دانست که مدیران جوان حوزه نظارتی به برنامه می‌گیرند.

برنامه “جمعه ایرانی” پیش از این با عنوان “صبح جمعه با شما” روی آنتن می‌رفت. در این برنامه پرشنونده رادیویی منوچهر آذری، علیرضا جاویدنیا، رضا عبدی، اصغر سمسارزاده، مینو غزنوی، شوکت حجت، احسان کرمی، الهام صفوی‌زاده، مهران امامیه، امیر سهیلی و همکاری دارند و پیش از این هم زنده‌یاد منوچهر نوذری در این برنامه طنز حضور داشت. 
سعید توکل تهیه‌کننده برنامه “جمعه ایرانی” که سال‌هاست روزهای جمعه از رادیو ایران روی آنتن می‌رود و از پرشنونده‌ترین برنامه‌های رادیویی است در گفتگو با خبرنگار مهر درباره توقف ضبط و تولید این برنامه قدیمی گفت: قرار بود هفته آینده ضبط برنامه داشته باشیم اما وقتی با تذکرات جدی واحد نظارتی سازمان روبه‌رو شدیم به این جمع‌بندی رسیدیم بهترست که ضبط برنامه در سال جدید متوقف شود. به همین منظور ضمن نوشتن نامه‌ای برای معاون صدای جمهوری اسلامی گفتم با توجه به شرایط موجود ضبط برنامه را ادامه نمی‌دهم ولی آن بخش‌هایی از برنامه‌هایی که قبلا ضبط شده می‌تواند پخش شود. 
این تهیه‌کننده و سردبیر قدیمی رادیو توضیح داد: تصمیم گرفتم تولید برنامه متوقف شود تا این که شرایط برای ما روشن‌تر شود البته شاید نیاز باشد که جلسات و هماهنگی‌هایی انجام شود که با قدم‌هایی محکم وارد سال ۹۲ شویم. من فکر می‌کنم بعد از ۲۶ سال تجربه در ساخت این برنامه نیازی به این کار نباشد چون من کارم را بلدم و چارچوب‌های نظام و صدا و سیما را به خوبی می‌شناسم.
وی ادامه داد: با توجه به توقعی که شنوندگان دارند و مجموع عناصر برنامه که شامل طنز بودن، بانمک بودن، شوخی‌ها و می‌شود این برنامه مورد پذیرش مردم بوده و از طرف دیگر در طی پخش این برنامه در طول این سال‌ها هیچ اتفاق وحشتناکی نیفتاده است و این برخوردها شایسته نیست. توکل در پاسخ به این پرسش که آیا این حساسیت‌ها و سخت‌گیری‌های جدید به خاطر انتخابات پیش‌رو است؟ گفت: من نمی‌دانم و باید این مساله را از خودشان پرسید ولی دلخوری من به این خاطر است که بعد از ۲۶ سال پخش این برنامه واحد نظارتی کماکان از آن اشکالات فراوانی می‌گیرد. من توقع نداشتم بعد از این همه سال خدمت و در چارچوب بودن چنین برخوردی با برنامه‌ام داشته باشند. من به خاطر دارم زمانی که مقام معظم رهبری عهده‌دار ریاست جمهوری بودند به این برنامه عنایت داشتند و دیگر روسای جمهور همچنین آقای ضرغامی و پیش از وی آقای لاریجانی مدافع این برنامه بودند. تهیه کننده “جمعه ایرانی” تصریح کرد: من توقع داشتم بعد از این همه سال خدمت، وقتی شخصی جدیداً عهده‌دار سمت بخش نظارتی می‌شود، دیگر مدیران او را توجیه کنند. سالیان سال است که در پاسخ به این تذکرات عنوان کرده ام قالب های طنز تغییر کرده، حتی سطح پیامک هایی که مردم با هم رد و بدل می کنند خیلی متفاوت شده است. ما با توجه به وضعیت روز و جوان بودن مخاطبان که چیزی حدود ۷۰ درصد جمعیت کشور هستند و نیز با در نظر گرفتن تفاوت ریتم زندگی، مسائل روز ایران و جهان خود را با نیازها و خواسته های مردم منطبق می کنیم. 
این فعال فرهنگی ادامه داد: ما باید حرف دل مردم را با توجه به نیازها و انتقاداتی که به مسئولان وارد است مطرح کنیم. اتفاقاً کار طنز همین است که در یک لفافه شیرین و با استفاده از ابزار شیرین، تیزترین نکات و انتقادات اجتماعی را بیان کند طوری که برخورنده نباشد تا مردم ساعات اولیه روز جمعه شان را با شادی آغاز کنند. علیرغم تمام این حرف ها و استدلال هایی که در این سالها آورده‌ام وقتی این تذکرات را می‌شنوم این احساس به من القا می شود که گویی طی این سال‌ها نمی دانستم چه کار می کنم. وی درباره جایگزین “جمعه ایرانی” در صبح جمعه‌ها عنوان کرد: من فکر می‌کنم دست مدیریت برای تدارک برنامه‌ای برای جایگزین کردن “جمعه ایرانی” باز باشد. برنامه‌ای که وزین‌تر باشد، طوری که مناسب الگوها باشد و بتوانند کنار آن بایستند و از آن دفاع کنند. تعجب من اینجاست که وقتی نسل دوم این برنامه در سال ۸۲ پخش شد مدیران آن زمان مشوق من بودند و من در حالی که در آستانه بازنشستگی بودم بنا به اصرار آنها که می خواستند این برنامه با تمام مولفه هایش ادامه پیدا کند تا مردم با شنیدن آن خستگی یک هفته خود را از تن بزدایند، این برنامه را ادامه دادم. توکل در پاسخ به پرسش سیاسی بودن انتقادات وارده به “جمعه ایرانی” و یا حتی دست گذاشتن بر روی دیگر مولفه های این برنامه از جمله اظهار مشکلات اقتصادی و دیگر مولفه ها گفت: یک برنامه طنز شامل تمامی این موارد می شود. به عنوان مثال کسانی که مسئول بهداشت و درمان، شهرداری، آموزش، اقتصاد و گرانی و هستند می توانند در تیررس برنامه‌های طنز انتقادی باشند و ما که رسانه ملی هستیم و از چارچوب ها و ارکان نظام و صدا و سیما مطلع هستیم باید چنین برنامه هایی را تولید کنیم چون ما نمی گذاریم خدشه ای به نظام و صدا و سیما وارد شود. وی با اظهار تعجب نسبت به این مساله که چگونه است که یک جوان از او که ۲۶ سال تجربه کار دارد نظارتی‌تر شده است، عنوان کرد: من ۹ ماه است که سکوت کرده‌ام یعنی از خردادماه سال پیش ولی وقتی متوجه شدم زحماتی که برای تولید برنامه به عوامل می‌دهم بی‌نتیجه می‌ماند و ممکن است برنامه پخش نشود به این نتیجه رسیدم که تولید آن را متوقف کنم چون با این اوصاف دیگر نمی دانم چه چیزی قابل پخش است و چه چیزی قابل پخش نیست و در نتیجه شرمنده هنرمندان می شوم و از طرفی دیگر بیهوده هزینه صرف می شود. 
توکل خواهش خود از معاونت صدا را چنین عنوان کرد: من از معاونت صدا خواهش کردم که مطالب مربوط به ویژگی های چنین برنامه ای را روشنگرانه مطرح کنند تا برای ادامه یا عدم ادامه کار تکلیف روشن شود و تا زمانی که برنامه ای را جایگزین “جمعه ایرانی” کنند حاضرم برای این که آنتن شبکه برقرار باشد مجموعه هایی از همین برنامه را برای پخش تدارک ببینم. وی درباره تعداد برنامه‌هایی که ضبط شده و قابل پخش است، گفت: بخش هایی از کار را که شامل اجرای مجریان می شود و نکته ای ندارند که غیرقابل پخش باشد، برای پخش آماده می کنم. 
توکل در پایان مشکل اصلی را ساختار برنامه دانست و تصریح کرد: صحبت بر سر ساختار برنامه است که این مشکل تنها توسط مدیریت قابل رفع است چون من فکر می کنم که در طول این سالها امتحان خود را پس داده ام ولی با دادن این تذکرات طوری برخورد می کنند که انگار من این سالها خواب بوده ام.
سریال “مدرسه شبانه روزی” از شنبه ساعت ۱۱ شب در روبیکس
http://emroozna12.tk/wp-content/uploads/2013/04/10.jpg
سریال تلویزیونی مدرسه شبانه روزی از شنبه، ۷ اردیبهشت ساعت هر شب ساعت ۱۱ شب در تلویزیون Rubix (ماهواره یاه ست، فرکانس ۱۲۰۳۴ عمودی سیمبل ریت ۲۷۵۰۰) با کیفیت Full HD.
این سریال تلویزیونی “El Internado Laguna Negra” یا “مدرسه شبانه روزی مرداب سیاه” نام دارد. اصل سریال به زبان اسپانیایی بوده و در تلویزیون Antena3 در اسپانیا تهیه و پخش شده و در چهارچوب “دارم / ترسناک” تهیه شده است.
سریال از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ تهیه شده و شامل ۷ فصل مختلف می باشد.
تعداد بازیگران این سریال بسیار بالا بوده و تا کنون در روسیه، مکزیک، پرو، اروپای مرکزی، ایالات متحده، فرانسه، صربستان، مونته نگرو و پرتغال از تلویزیون های دولتی و غیر دولتی با دوبله پخش شده یا در حال پخش می باشد.
فصل اول شامل ۶ قسمت، فصل دوم شامل ۸ قسمت، فصل سوم شامل ۹ قسمت، فصل چهارم شامل ۱۱ قسمت، فصل پنجم شامل ۹ قسمت، فصل ششم شامل ۱۳ قسمت و فصل آخر (فصل هفتم) شامل ۱۵ قسمت و در کل شامل ۷۱ قسمت مختلف می باشد. گفته شده ۲۳ درصد کل افرادی که در کشور های نام برده تلویزیون داشته اند این سریال را دنبال کرده اند.
این سریال یک سریال بسیار مهیج و ترسناک (ویژه جوانان و علاقمندان به این چهارچوب تلویزیونی) بوده و به زودی با دوبله فارسی از تلویزیون Rubix به صورت Full HD از ماهواره یاه ست فرکانس ۱۲۰۳۴ عمودی سیمبل ریت ۲۷۵۰۰ با دوبله بسیار مهیج فارسی پخش خواهد شد.
به دلیل داشتن صحنه های ترسناک، دیدن این سریال برای افراد زیر ۱۶ سال و بیماران قلبی، توصیه نمی شود.
داوران جشنواره کن برای اعطای نخل طلا معرفی شدند
http://emroozna12.tk/wp-content/uploads/2013/04/n00214789-b.jpg
ترکیب هیات داوران بخش رقابتی جشنواره فیلم کن با حضور چهره‌های نامدار دنیای سینما اعلام شد.
به گزارش افکارنیوز، برگزارکنندگان شصت‌وششمین جشنواره فیلم کن امروز (چهارشنبه) فهرست کامل اعضاض هیات داوران بخش رقابتی برای اعطای نخل طلا را درحالی اعلام کرد که سینماگران آسیایی حضور پررنگی دارند.
طبق اعلام قبلی، امسال «استیون اسپیلبرگ»، کارگردان و تهیه‌کننده صاحب‌نام هالیوودی ریاست هیات داوران بخش رقابتی را برعهده خواهد داشت.
«آنگ لی»، کارگردان سرشناس چینی که دو بار در سال های ۱۹۹۷ و ۲۰۰۹ در بخش رقابتی کن حضور داشته است، از سرشناس‌ترین داوران حاضر در کن خواهد بود.
«نائومی کاواسه»، کارگردان معروف ژاپنی دیگر چهره شناخته‌شده در هیات داوران کن خواهد بود. وی در سال ۲۰۱۱ نامزد نخل طلا بود، در سال ۲۰۰۷ جایزه بزرگ جشنواره کن را گرفت، در سال ۲۰۰۳ باردیگر در بخش رقابتی حضور یافت و در سال ۱۹۹۷ جایزه دوربین طلای این رویداد سینمایی را به خود اختصاص داد.
«کریستین مونگیو»، کارگردان معروف رومانیایی که در سال ۲۰۰۷ با فیلم «۴ ماه، ۳ هفته و ۲ روز» موفق به کسب نخل طلا شد، در هیات داوران حضور دارد. وی با این فیلم دو جایزه کلیسای معنوی و جایزه فیپرشی را نیز کسب کرد. «مونگیو» در سال ۲۰۱۲ نیز جایزه بهترین فیلمنامه را از کن گرفت.
«کریستوف والتز»، بازیگر معروف هالیوود که در سال ۲۰۰۹ با فیلم «حرامزاده‌های عوضی» بهترین بازیگر مرد جشنواره کن شد، بر روی صندلی هیات داوران بخش رقابتی خواهد نشست.
«لین رامزی»، از معروف‌ترین فیلمنامه‌نویسان هالیوود دیگر داور کن است. وی دو بار در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ جایزه هیات داوران کن را گرفت و در سال ۲۰۱۱ نامزد نخل طلا بود.
«نیکول کیدمن»، بازیگر نامدار هالیوود، «دانیل آئوتوی»، بازیگر و کارگردان فرانسوی که در سال ۱۹۹۶ جایزه بهترین بازیگر مرد را از کن گرفت به همراه «ویدای بالان»، بازیگر سرشناس هندی ترکیب هیات داوران بخش رقابتی کن را تشکیل می‌دهند.
شصت‌وششمین جشنواره فیلم کن درحالی روز ۱۶ می کلید خواهد خورد که امسال اصغر فرهادی با فیلم «گذشته» برای دریافت نخل طلا رقابت خواهد کرد.
سریال‌هایی که ماه رمضان امسال از تلویزیون می‌بینید
 http://emroozna12.tk/wp-content/uploads/2012/07/seda-va-sima.jpg
 تلویزیون دو ماه دیگر به آغاز ماه مبارک رمضان زمان باقی است و طبق روال هر سال شبکه‌های سیما در حال تدارک ساخت سریال‌های مناسب این ماه هستند.
بهناز شیربانی: طبق روال هر سال، از چند ماه باقی مانده به آغاز ماه مبارک رمضان گمانه زنی‌های بسیاری در مورد این که چه سریال‌هایی در جدول پخش تلویزیون قرار می‌گیرد وجود دارد.
در این میان شبکه یک سیما سریال «دودکش» ساخته محمد حسین لطیفی را برای پخش از این شبکه در نظر گرفته است و در حال حاضر احتمال پخش این سریال در ایام ماه مبارک رمضان بیشتر است.
سریال «دودکش» درباره دو خانواده است که زندگی ساده‌ای دارند و یک قالیشویی را اداره می‌کنند، اما هر بار ماجرا‌ها و مسایلی برای آن‌ها اتفاق می‌افتد.
بهنام تشکر، هومن برق نورد، سیما تیرانداز، الناز حبیبی، نگار عابدی از جمله بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
محمد حسین لطیفی پس از ۴ سال دوری از تلویزیون با ساخت «دودکش» به رسانه ملی بازگشته است. سریال‌های «وفا»، «صاحبدلان»، «نردبام آسمان» از جمله آثار لطیفی در تلویزیون است.
سریال «خروس» نیز از جمله سریال‌هایی است که احتمال پخش آن در ماه رمضان از شبکه دو سیما بیشتر است. تصویربرداری این سریال طنز به کارگردانی سعید آقاخانی به پایان رسیده است و مراحل تدوین را سپری می‌کند. به جز این سریال دو مجموعه به نام‌های «اتاقی روی تپه» و «همه بچه‌های ما» را نیز در مرحله تولید دارد که مشخص نیست در ‌‌نهایت کدام سریال برای پخش در ماه مبارک رمضان قطعی خواهد شد.
حمید لولایی، جواد رضویان، یوسف تیموری، اکبر اکبری مبارکه، مرضیه صدرایی، سپند امیر سلیمانی، مهسا کریم‌زاده، ملیکا شریفی نیا، دانیال معصومی، سیروس میمنت، بهشاد شریفی، حمید لیقوانی، کریم قربانی، عاطفه قربانی و عزت الله مهر آوران دراین سریال نقش‌آفرینی می‌کنند.
«خروس» روایتی است از زندگی پدری که دچار مشکل غیرمنتظره‌ای می‌شود. این مشکل خانواده را به تکاپو می‌اندازد و پسر خانواده با همفکری دوستانش تلاش می‌کند تا چاره‌ای برای رفع این مشکل بیاندیشند. در نقشه بچه‌ها، مغز متفکر یک خروس است.
سریال «دزد و پلیس» که سال گذشته روی آنتن شبکه سه سیما رفت آخرین ساخته سعید آقاخانی در تلویزیون بود.
شبکه سه سیما نیز سریال «مادرانه»را در جدول پخش خود دارد و از میان تولیدات این شبکه احتمال پخش آن برای ایام ماه مبارک رمضان بیشتر است. جواد افشار تصویر برداری این سریال را در فروردین ماه آغاز کرد و در خلاصه داستان این مجموعه تلویزیونی آمده است: اردلان تمجید ۲۰ سال پیش، پس از‌‌ رها کردن نامزد سابقش مریم (، با زنی متمول به نام رعنا ازدواج می‌کند. حالا این ازدواج به جدایی رسیده و زن، بچه‌هایش را می‌خواهد، ولی مرد امتناع می‌کند.
مهدی سلطانی، لعیا زنگنه، شقایق فراهانی، مهرداد ضیایی، عباس غزالی، هستی مهدوی‌فر از جمله بازیگران این سریال هستند.
«دروازه بهشت»عنوان مجموعه ای است که مراحل تصویربرداری را سپری می کند و احتمال پخش آن در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه تهران زیاد است. اکبر عبدی، مجید مظفری، مریم امیرجلالی، لاله اسکندری، شهره لرستانی، افشین هاشمی، اردشیر کاظمی و گیتی معینی در این سریال ایفای نقش می کنند.«دروازه بهشت» روایتی است از زندگی خانواده ای که یک خواستگاری، پای ماجراهای زیادی را به زندگی آن ها باز می‌کند. مهدی صباغ زاده کارگردانی این سریال را عهده دار است .
در فرصت باقی مانده به آغاز ماه مبارک رمضان نمی توان پیش بینی دقیقی از آثاری که روانه آنتن تلویزیون خواهد شد داشت و تنها باید امیدوار بود که تلویزیون دست به گزینش و ساخت آثاری بزند که در جذب مخاطب موفق باشد و یا به تعبیری مخاطب را در این ایام پای رسانه ملی نگه دارد.

۱ نظر:

ناشناس گفت...

سلام
فیلم مدرسه شبانه روزی رو اون کسانی که ماهواره "یاه ست" ندارند و به دلیل گرانی بیش از حد رسیور "فول اچ دی" در ایران نمیتونن تهیه کنن چطور باید ببینند؟